Indepartarea stickerelor auto vechi

Cu siguranta iti plac stickerele. Si daca iti plac, sigur le ai aplicate pe masina in toate locurile posibile. Dar ce faci atunci cand te plictisesti de ele? Ce faci atunci cand gusturile se schimba si vrei sa le inlocuiesti cu altele mai “noi” cu personalitatea ta? Citeste mai departe si iti voi prezenta cea mai folositoare metoda de indepatare a stickerelor auto, fara niciun efort suplimentar din partea ta.

Partea cea mai proasta a stickerelor auto este ca au un adeziv foarte puternic. Acest adeziv se utilizeaza intocmai pentru a asigura o lipire buna a sticker-ului de caroseriei, acest adeziv ii ofera putere de lipire dar si rezistenta la factorii externi. Cea mai buna metoda de indepartare a stickerelor, este cu ajutorul unui jet cald de apa. Acest jet cald de apa poate indeparta cu usurinta stickerele de mici dimensiuni. Pentru cele de mari dimensiuni se apeleaza doar la firme specializate. Cel mai important factor este ca la indepartare, vopseaua sa nu fie degradata, asa ca, la orice spalatorie, cu rabdare si apa calda prin jet, vei reusi sa indepartezi stickerul auto care nu va mai este pe plac. Se utilizeaza jetul de apa la putere maxima si se deschide incet dinspre colturi spre mijloc stickerul. O sa observati ca jetul de apa patrunde bine sub adeziv si va reusi sa il indeparteze fara a crea probleme ulterioare cu vopseaua caroseriei.

Acum ca stiti cum se indeparteaza, urmeaza alegerea unui sticker potrivit pentru masina si astfel vei avea o noua personalitate cand o conduci. Tine cont de aceste sfaturi deoarece aceasta metoda nu va distruge vopseaua aflata in spatele sticker-ului. Daca este distrusa aceasta vopsea, aplicarea unui nou sticker nu se va putea realiza etans, si astfel vor aparea faimoasele bule de aer. Indeparteaza simplu, cu rabdare si doar cu apa!

Lasă un răspuns