Cum sa iti ingrijesti folia auto? – prima parte

Colantarea masinii tale este intradevar cea mai buna protectiv pe care i-o poti oferi. Dar orice tip de autocolant auto ai pe masina, acesta necesita o ingrijire speciala. Trebuie doar sa respecti cateva reguli de baza si vei avea parte de autocolant pentru o perioada lunga de timp. Citeste mai departe si vezi care sunt cei mai importanti pasi pentru a iti ingrijii masina colantata. Acesti pasi se aplica si la folia autocolanta auto cat si la diverse stickere lipite pe aceasta.

Primul pas mare si important este utilizarea apei doar pentru clatire. Aici ma refer sa nu utilizati jetul de apa daca doriti sa dati jos mizeria. Pentru a inlatura mizeria de pe masina, se utilizeaza jetul de apa pentru inmuiere si tot jetul de apa pentru clatire. Niciodata, acesta nu se utilizeaza pentru indepartarea mizeriei. Daca il utilizati pentru indepartarea mizeriei, riscati ca puterea jetului de apa sa deterioreze suprafata colantului auto.

Al doilea pas reprezinta utilizarea unui sampon de masina pe placul dumneavoastra. Un sampon ales in functie de rezultatul dorit. Daca doriti stralucire sau culoare mata, acesta difera in functie de preferinte. Cel mai important este sa nu va zgarciti si sa achizitionati un sampon care nu afecteaza autocolantul, care sa nu contina multe chimicale. Asa o sa garantati ca rezultatul final este si rezultatul dorit de dumneavoastra.

Urmatorul pas, al 3-lea, reprezinta timpul cat lasati samponul sa actioneze. Important este ca mereu sa respectati instructiunile de utilizare al acestuia deoarece sigurnu doriti ca pe masina dumneavoastra sa apara reziduri de sapun, care apar ca niste urme albe pe suprafata masinii. Asadar, acestia sunt primii 3 pasi in ingrijirea foliei auto. Urmeaza si ceilalti pasi in urmatorul articol. Intre timp, nu uita, daca vrei ca masina ta sa arate ca noua, aceste reguli sunt de baza pentru ingrijirea ei.

Lasă un răspuns