Cum sa iti ingrijesti folia auto? – partea de doua

In primul articol am vorbit de primii si cei mai importanti 3 pasi pentru ingrijirea foliei auto. Acum sa continuam acest articol si sa va prezint si ultimii pasi, la fel de importanti ca primii 3. Ideea de baza este ca orice lucru care este ingrijit corespunzator, are toate sansele ca acesta sa reziste mult in timp. Asadar, trecem la al 4-lea pas din set, pasul in care ne intrebam daca sa utilizam sau nu ceara auto pentru stralucire si hidratare.

Intrebarea daca sa aplici ceara pe un autocolant auto sau nu vine cu raspunsul de la sine. Se stie, cu siguranta ca orice obiect, indiferent de natura lui, are nvoie de hidratare. Asa ca, ceruirea colantului auto este importanta si se recomanda sa se realizeze o data la cateva luni, nu la fiecare spalare. Asta, deoarece, o hidratare mai intensa poate sa degradeze structura autocolantului masinii tale. Aceasta ceruire este in regula sa fie realizata si la fiecare spalare dar cantitatea de ceara aplicata sa fie scazuta. Astfel vei avea mereu o ceruire corespunzatoare pentru masina ta si autocolantul va rezista mult in timp. O ceruire exagerata duce la degradarea autocolantului masinii precum si la aparitia ruginei pe suprafata caroseriei masinii tale.

Asadar, acum ca stiti pasii necesari pentru ingrijirea masinii tale, cu siguranta vei avea ocazia sa te bucuri foarte mult timp de ea. Asa prelungesti atat viata caroseriei masinii, cat si perioada de stralucire a autocolantului auto. Cele mai recomandate colantari auto sunt recomandate sa fie realizate cu autocolant MAC TAC, autocolant Avery sau autocolant 3M. Acestea din urma sunt cele mai cautate folii pentru colantarea auto. Nu ezita sa iti protejezi si tu masina cu cele mai de calitate produse. Asa totul este mai economic si masina mult mai rezistenta in timp.

Lasă un răspuns