Avantajele colantarii auto

Masina nu mai este un lux in ziua de astazi, a avea o masina este o necessitate absoluta. Partea proasta intervine atunci cand factorii externi ataca caroseria masinii si astfel izbucneste asa zisul “cancer al masinii” cunoscut sub numele de rugina. Cand aceasta problema apare, sunt multe solutii de reparare dar niciodata aceasta nu va disparea complet. Si la fel, costurile de reparatie sunt foarte mari.

Daca vrei ca masina ta sa nu aiba astfel de probleme, atunci am doar doua cuvinte pentru tine, colantarea auto! De ce se recurge la acest procedeu daca vrei sa iti protejezi masina? Ei bine, pentru ca acest proces de colantare auto asigura buna protectie a caroseriei. In plus, nu doar protejeaza ci si ofera o imagine inedita masinii tale. Colantarea auto se realizeaza cu folii care contin un adeziv special pentru ca lipirea sa se realizeze etansat si astfel nu permite apei si diverselor combinatii sa intre in contact cu tabla caroseriei masinii tale. Astfel, iti protejezi masina dar ii poti oferii si o alta imagine, de la colantarea chrom pana la diferite inscriptionari auto, ca parte din personalitatea ta. Acest proces de colantare auto nu afecteaza sub nicio forma structura moleculara a tablei caroseriei masinii tale. Nu permite zapezii, apei sau diverselor saruri aplicate pe sosea iarna, sa intre in contact cu masina ta. Se spala foarte usor si nu se decoloreaza daca sunt expuse la soare pentru o lunga perioada de timp. Atatea avantaje si toate datorate unui singur process.

Nu mai da bani pe revopsirea masinii sau chituirea acesteia cand este cazul. Aplica o mentenanta preventiva masinii tale si asa nu o sa ai nevoie de aceste procedee. Colanteaza-ti masina cu orice vrei tu, schimba-i culoarea de la un an la altul si nu iti fa griji de aparitia ruginei.

Lasă un răspuns